Vetvlekken uit hout verwijderen

February 9, 2015 | By Clement | Filed in: Uncategorized.

Er heeft een minuscuul chipskruimeltje op de tafel gelegen en de volgende dag stond er een grote kring omheen van vet ! Ik heb er al aardappelmeel op gestrooid en een paar nachten op laten liggen, maar haalde niks uit. Tafelkleed was iets minder waterdicht dan gedacht met als gevolg vetvlekken in de eiken tafel. Heb er al zout op gestrooi. Hardnekkige vlekken voorzichtig trachten te verwijderen met een schuurspons of staalwolletje. Ik doe dit al jaren met mijn eiken houten tafel.

Vlekken op hout zijn bijna niet te vermijden, zeker niet met kinderen en/of huisdieren. Vetvlekken zijn meestal niet te verwijderen met een sopje van water en groene zeep, maar hoe dan wel? Dit is trouwens geschikt om bijna alle vlekken uit hout te halen. Vetvlekken hout Tips voor het verwijderen van vetvlekken en vettige aanslag van hout.

Lees hoe u vetvlekken verwijdert uit leer, hout en textiel. Vraag het onze klantenservice. Ik heb een teakhouten bijzettafel, van oud hout gemaakt dus ik dacht dat het wel wat kon hebben. Ik heb daar even een opgewarmd pakje tortillias op geleg blijkbaar is zoiets vettig (?) en heb ik nu een vetvlek in mijn hout. Met een sopje krijg ik het niet uit.

Tips hoe ik het wel aan kan pakken? KW Vetvlekje in een houten tafel :S – forum. Olie en vet trekt in veel hout soorten erg diep in. Om het weg te schuren moet ja vaak en soms meerdere mm diep afschuren. Hallo,Ik heb een dressoir kast van blank Eiken hout (Eiken fineer laagje)Hier op stond een klein aquarium van 30x30xen hier onder lag een rood kleedj.

Je houten tafel schoonmaken is lang niet zo moeilijk als je zou verwachten. In dit artikel lees je precies hoe je van alle vervelende vlekken af komt! Het verwijderen van vlekken op houten snijplanken en hakblokken dient op de juiste wijze gebeuren.

Mocht er geen citroensap in de keuken aanwezig zijn, maar wel hele citroenen, dan snijd u een citroen door de helft en perst u deze uit. Deze techniek is ook handig voor de bestrijding van geuren zoalsĀ .


Comments are closed here.