Karcher ramen poetsen

December 7, 2016 | By Clement | Filed in: Uncategorized.

Wil je meer lezen over de ramenreiniger? Tante Kaat geeft tips om ramen te poetsen zonder blauwe glans – Duration: 3:13. Ramen wassen was nog nooit zo makkelijk dankzij de Window Vac van Kärcher ! Ontdek snel de ultieme ruitenreinger.

Als je de flacon hebt gevul schroef je het gedeelte met het poetsstuk erop en kun je aan de slag.

Je moet flink spuiten voor je via het poetsstuk voldoende waswater op het raam hebt . Een wondermiddel voor strepen is het niet, je moet blijvend rekening houden met de stelregels nl. Maar de tijdswinst is voor mij persoonlijk de aankoop meer dan waard. Voordeel: minder geknoei met water, sneller ramen. Zoveel strepen op de ramen heb ik nog nooit gehad en ik heb het op verschillende manieren geprobeerd.

Schuiner tegen het raam, of wat rechterop, maar helaas. Ik dacht dat het de oplossing voor mij zou zijn maar ik heb veel meer strepen dan met een gewone wisser. Het gaat wel goed bij de badkamertegeltjes, die zien .

De Kärcher Window Vac zuigt het vuile water weg bij het ramenlappen. Dat scheelt vuil water knoeien en ergernis. Streeploos ramenlappen, dat is fijn!

Bijna niet gebruikt (Hogedruk- en stoomreinigers) – Te koop in Eeklo. Nieuw Kärcher -toestel om de ramen schoon te maken. Gelieve naar waarde te bieden is compleet nieuw in de verpakking ! Gaat weg omdat ik nog thuis woon.

Kärcher Elektrische raamwisser Window Washer WVPremium Plus Non-stop. Zijn je ramen ook toe aan een grondige schoonmaakbeurt? Met een elektrische ruitenwasser heb je nooit meer last van strepen of spetters op jouw ramen.

De zuigfunctie zuigt het vuile water moeiteloos op en zorgt. KARCHER Ruitenreiniger WV PLUS. Wat zijn jullie ervaringen hiermee?

Sowieso respect dat je je ramen elke week wast 😀 Maar bij mij thuis erg goede ervaringen met die WindowVac. Eerst beetje poetsen met dat borsteltje en dan in . Sinds ik de karcher windowcleaner aan mijn vriendin heb gegeven is het een fluitje van cent om de ramen te wassen, voorheen werden de ramen maar een paar .

Vind karcher ramen op Marktplaats. WV een genot om de ramen te poetsen. Voor iedereen een voordeel. Zo goed als nieuw Ophalen of . Ik ben groot voorstander van die van brabantia (rood met zwart) of als je nog meer geld over hebt, die van leifheit 🙂 maar allebei nog een stuk goedkoper als die doekjes of dat ding van karcher :)).

Ja die heb ik ook van Brabantia, de Leifheit heb ik ook gehad maar vind die van Brabantia fijner werken . Karcher WV plus poetshulp bij ramen wassen.


Comments are closed here.