Deur geluidsdicht maken

January 26, 2018 | By Clement | Filed in: Uncategorized.

Wij zoeken een oplossing om de deur tussen onze wachtzaal en consultatieruimte minder geluidsdoorlatend te maken. De bestaande deur is een klassieke deur , waarbij ook de afdichting nog niet optimaal is. Ik zocht al wat op het internet, en begrijp dat we zowel de deur als de afdichting kunnen . Zorg dat je geen kier meer onder je deur hebt door een rubberen strip aan de onderkant van je deur te bevestigen.

Aangezien ik veel last heb van mijn huisgenoten die praten en zelfs snurken, gaat dus om gelui ben ik op zoek naar opties om mijn kamer een beetje meer geluidsdicht te maken.

Als de kier te groot is. Ik zat te denken om een valdorpel onder de deur te plaatsen en geluidsisolatieplaten te kopen om die op de deur te plakken. Probeer aan een kant van de deur de boardplaat te verwijderen. Bekijk de aansluiting van de deur in het kozijn.

Zijn hier kieren waar te nemen? Maak deze dicht met bolrubbers of deurstrips, zoals onze akoestische deurstrip. Vaak zijn deze zelfklevend en eenvoudig aan te brengen in het kozijn.

Tip: kies strips op de juiste dikte. Te dikke strips kunnen er voor zorgen dat . Timmertip 1Deuren maken van multiplex,karwei – Duration: 2:47. We kunnen geen sluis constructie maken dus moeten we het doen met de deur die we hebben (standaard deur ). Wij hebben indertijd de deur van onze radio-studio zo perfect geluidsdicht gekregen. Gedetailleerde omschrijving: Ik wil graag mijn deur geluidsdicht laten maken.

In overleg met de vakman wil ik een valdorpel kopen die onder de deur geplaatst moet worden. Me ouders haden vrij vaak last van me muziek. Me vader heeft er maanden geleden een geluidsdichte deur ingezet (kost 2euro).

Ze hebben nu totaal geen last meer van me muziek (alleen als me deur open staat)! Goedkoop en effectief: oordopjes aan . Ik wil eerst de deur geluidsdicht maken en boven een deur heb ik. Kunnen jullie misschien helpen welke materiaal ik nodig heb om geluidsdicht te maken. Wat voor iets moet ik dan hebben?

Hoe kan ik het best deze deur minder gehorig maken.

Heeft iemand tips voor mij. Ik verhuis binnenkort naar de slaapkamer naast mijn ouders maar het probleem is dat nu quasi alles door de muur te horen is. Dat wil ik dus absoluut niet!

Ik woon in een huis met vrienden en de badkamer grenst aan mijn kamer. MAW die deur moet tijdelijk geluidsdicht. Beste MI, Wilt u uw voordeur geluidsdicht maken ? Of de deuren van de lift. Wie heeft er een tip hoe ik een binnendeur geluiddichter kan maken. Deur vervangen door een branddeur die is gevuld met spaanplaat en is aardig geluidsdicht , Maar het meeste geluid komt toch door de kieren, als het een opdekdeur is (daar zijn ook branddeuren voor) moet je vooral aan de onderkant . Door gebruik te maken van een tandemconstructie (twee deuren vlak achter elkaar geplaatst) of door deuren in serie te plaatsen zijn hogere waarden mogelijk dan dB.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Merford heeft ook een aantal houten geluidsisolerende deuren in het assortiment, die u .


Comments are closed here.